OGÓRKI W STYLU AZJATYCKIM Z SOSEM NA BAZIE JOGURTU
W okresie jesiennym nie ma małej ilości warzyw, są tylko te słabo zagospodarowane! Tym optymistycznym hasłem postanowiłam uprzedzić tych, którzy na brak warzyw przy jesiennej słocie lubią ponarzekać. Przed wami przepis na banalnego ogórka w niebanalnej odsłonie. Dodatek koreańskiej papryczki gochugaru oraz oleju sezamowego daje tej przekąsce egzotyczny sznyt natomiast dodanie jogurtu Activia zasobnego w żywe kultury jogurtowych bakterii wzbogacą tę przekąskę w prawdziwą bombę probiotyczną z solidną porcją wapnia. Biorąc pod uwagę pogodę za oknem trzeba zadbać o siebie od środka m.in. poprzez wsparcie naszych jelit i całego układu trawiennego!
fotka gratulacje!!!
THX!
extra wyszło
Cieszę się, że się podoba.
ale pychotka!!!!!
cieszy mnie to:)
jak zwykle prima sort!
tak jest!
ale to dobre!!!
:)))
super z tą papryczka i jogurt do tego!
tak jest!
dodatek jogurtu – perfekcja!!!
🙂
Korean cuisine, great!!
indeed
fajny pomysł na ogórki!
thx
Kuchnia koreańska jest the best!
potwierdzam!
Przepyszna sałatka
tak jest:)))
Pychotka, że palce lizać, ale trochę ostre, lubię takie!
jogurt Activia działa cuda.
Wygląda bardzo smakowicie! Będę polecała:)
cieszę się!
Uwielbiam gochugaru, dodaję do wszystkiego:)
🙂
piękna fotka, chcemy więcej!!!
będzie więcej:)))
lubię, lubię, lubię
EXTRA!